CELLULITE CUPPING MASSAGE

Heb jij ook last van die vervelende putjes en verklevingen op je benen, armen, buik of billen? Met de body cups en super cups kan jij nu deze strijd aan. Wij werken met medische silicone cups en de cups kun je reguleren ter plekke.

Cellulite ontstaat door een verstoring van het bindweefsel en de toename van vetcellen in de onderhuid.
Om dit te verminderen en zelfs geheel te laten verdwijnen is het belangrijk om het verkleefde en stugge bindweefsel weer los te krijgen en de afvalstoffen op de natuurlijke manier af te voeren.
Dit lukt alleen door de huid flink te masseren middels een rollende beweging en een vacuüm gezogen huid met een cup en lichaamsolie. Zo bereik je de onderhuid en ga je je cellulite te lijf! Ook zul je merken dat de behandelde huid veel gladder en steviger aan gaat voelen en er milimeters tot centimeters in omvang verdwijnen. 

De cups stimuleren de bloedsomloop - een techniek die lijkt op droogborstelen, maar dan op een iets dieper niveau. Terwijl je de cups over je lichaam laat glijden, trekken ze de huid in een vacuüm, activeren ze de circulatie en breken ze vetafzettingen af ​​die kuiltjes en bobbels kunnen veroorzaken. 

 

Cellulitis massage is een techniek voor huidverbetering zonder medische ingrijpen. Door middel van stevige massagetechnieken worden de cellulitis, vochtophopingen, kleine vetophopingen en vetbultjes grondig aangepakt, waardoor de huid gladder en strakker wordt. De behandeling valt niet onder een ontspanningsmassage en is echt een massagetherapie. Het werkt namelijk diep tot in het bindweefsel en heeft daardoor een stevig en pittig karakter.Op vrijwel elk gezond persoon kan de massage toegepast worden. Deze cuppingmassage geef ik alleen als je in goede gezondheid bent. Bij koorts, pijn, huidaandoeningen, bepaald medicijngebruik, trombose, fracturen, vaataandoeningen, zwangerschap en als je borstvoeding geeft kom je niet in aanmerking voor een cuppingkuur.

Je krijgt een Cupping planner en een cup mee om thuis de behandeling bij te houden zodat je  een optimaal resultaat uit de kuur haalt!Na de behandeling in de salon krijg je uitleg over hoe de thuiscupping kan toepassen. Na ongeveer 5 a 6 behandelingen zijn de resultaten al goed zichtbaar.

 Eerst wordt een intakegesprek afgenomen, er worden vragen gesteld zodat we de massage op jouw wensen kunnen afstemmen.

 

Cellulite zijn de ontsierende vervelende putjes, bobbeltjes in billen, armen, buik of benen, men noemt dit ook wel sinaasappelhuid.

Er zijn 4 oorzaken van cellulite. Het kan best zijn dat je ze niet alle vier hebt.

1. Stagnering van de bloed en  lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophopingen
2. Verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen
3. Verklevingen van huidlagen
4. Verslapping van de huid